Peugeot_new_logo

Новий логотип Пежо

Posted by

У компанії Пежо відбуваються сер’йозні зміни. 2021 року нарешті завершилось злиття двох великих автомобільних концернів, що тривало більше року: Акціонерного товариства Пежо, що більш відоме загалу як PSA, та компанії Fiat Chrysler Automobiles (FCA). В результаті було створено четвертий за розміром автоконцерт в світі під назвою Stellantis.

Використовуючи слушну нагоду, компанія Пежо наприкінці лютого представила новий логотип бренда. Це все 11-та його версія за всю історію марки с 1858 года, коли вперше було продемонстровано фірмового лева. З того часу він не залишав логотип.

1.

1858 рік

2.

1925 рік

3.

1927 рік

4.

1936 рік. Починає здаватись, що Пежо хоче створити власний футбольний клуб

5.

Теж 1936 рік. Дуже швидко змінили попередній. Щось пішло не так.

6.

1955 рік

7.

1960 рік. Порівняєте в кінці з новим логотипом

8.

1965 рік

9.

1970 рік

10.

1980 рік. З такою емблемою авто почали масово постачатись на пострадянський простір

11.

1998-й. А з таким багато хто вже купував авто в салоні.

12.

2010 рік.

13.

2021 рік. Привіт 1960-му.

Цілком очевидно, що Пежо намається продавати свої автівки дорожче. На це вказує і більш солідний логотип і свіжий прес-реліз, що присвячено зміні логотипу. Не знаю, якім видасться 2021 год, але станом на даний момент це Найбільш Пафосний Прес-реліз Року.

Ось коротенько московською:

Бренд PEUGEOT созвучен времени. Опережая тренды, он первым внедряет инновации, предвосхищает изменения в поведении клиентов и закладывает основы для новых решений в области мобильности.

Харизму бренда PEUGEOT в полной мере отражает новая эмблема. Лев сохраняет преемственность истории PEUGEOT и служит связующим элементом между прошлым и будущим

Для великих династий Европы одним из главных отличительных знаков всегда оставался геральдический щит. Он говорит о статусе владельца, крепких традициях, богатой истории фамилии. С новым логотипом и новым визуальным стилем PEUGEOT объединяет в себе историю и ультрасовременный стиль.

Прям бачу, як нащадки великих династій Європи вишикувались у чергу придбати 208-му модель.

Такої хвальної оди очікуєш принаймні від, ну хоча б, Мазераті. Проте, як то кажусь – сам себе не похвалиш – ніхто не похвалить. Переконайтесь самі: https://www.peugeot.ru/news/new-face-of-peugeot/

Головна ж думка міститься в тому, що поважному «статусному» власнику Пежо тепер доведеться платити більше. Очікуємо на нову ціну 308-ої моделі, на якій вперше з’явиться нова емблема.

PS: Днями опубліковано шпигунські фото останньої Peugeot 308 і ось як виглядає новий логотип наживо.

Наша думка така, що старий логотип був кращий. Та почекаємо. Може звикнемо.